Vintertrening del 2 – påmeldingsfrist 16.12.18

 

Påmelding åpnet for Innetrening del 2
10 treningsuker 3/1-10/3 2019.

Da er det åpent for påmelding til innetrening del 2 på Stall Valle! Torsdager kl 20.15-22.15 er det fellestrening flere grener med lydighet, rally og AG.
søndager 19-21 er det AG trening.

Anslått pris blir ca kr 280,- per hund for 10 treninger søndag. Det betinger at vi er maks antall som er 30 stk. Ved færre øker prisen noe, ved flere oppretter vi venteliste og mulighet for påmelding neste periode som blir fra 14/3. Samme pris for 10 treninger torsdager. Eksakt pris kommer når påmeldingene er klare.

NB! Agility torsdager: Det er åpent bare for videregående agility på torsdager da vi skal dele banen med andre grener. søndager har vi full bane og da er det også åpent for nybegynnere som har gått nybegynnerkurs. For de som ikke har kurs vil det bli anledning til å gå kurs en helg i vår (følg med for info), delta på utendørs sommertrening og så melde seg på innetrening neste høst 😊

Frist for påmelding er søndag 16/12!

Alle påmeldte får tilbakemelding på e-post innen 18/12. Når du har fått bekreftet plass og prisinfo blir betalingsfristen 2/1. Ta bildekopi av betaling og fremvis på første treningen😊

NB!!! Bindende påmelding skjer til miveland@gmail.com.
Skriv navn på hund og fører, hvilken treningsgren (lydighet, rally, agility) om du melder deg på fellestreninger torsdag , størrelse hund (AG) og om du vil trene begge dager eller hvilken dag du vil trene, om du er nybegynner med kurs eller videregående (AG)

Eventuelle drop-in plasser legges ut på klubbens Facebookside. Da er det mulig å benytte ledig plass mot å VIPPS kr. 30,- til klubben #11570 (Velg ‘Kjøp og betal’).