Saltenutstillingen 3 – 4 juni 2017

Saltenutstillingen 2017

Salten Brukshundklubb og Meløy Hundeklubb

arrangerer

Saltenutstillingen den 3 – 4 juni, 2017 på Bestemorenga.

Saltenutstillingen er en tradisjon som har pågått i mange år. For uten eksteriørutstilling blir det: Lydighet, rallylydighet, barn & hund samt juniorhandling begge dager.

Ordiner og Utsatt Frist, begge dager: 22.05.2017

Påmelding: via NKK, Min side. Manuell påmelding: Kontakt Elin M. Fjellheim på mail: margr-f@online.no

PM for lørdag: PM-SBHK-lørdag2017

PM for søndag: PM-MHK-søndag2017

Dommerliste utstilling: Dommere og raser

Dommerendring søndag: Mexikansk Nakenhund (alle størrelser) går fra: Anne Livø Buvik til Chris Zeniou.

Valpeshow begge dager for ALLE raser!

Valpeshow er fra 4-6 og 6-9 måneder. På lørdag er det dommer: Anne Livø Buvik som dømmer og på søndag vil de fortrinnsvis dømmes av rasedommer så langt dette lar seg gjøre. Gruppe og BIS dommer søndag er: Liz-Beth Liljeqvist

Manuell registrering: Retriever-valper må sende inn påmelding til: margr-f@online.no (Problemer i arra med å åpne opp for påmelding av bare valper og ikke voksne). Mailen må inneholde: Rase, reg.nr., navn, klasse, foreldre (reg.nr. og navn), eier. Beklager problemer dette måtte medføre for den enkelte.

Juniorhandling: Lørdag: Calin Margineanu  Søndag: Chris Zeniou

Barn og hund I barn og hund konkurransen får barna muligheten til å selv være utstiller, men dommeren bedømmer etter barnets kontakt med hunden, hvordan barnet tar imot informasjon og i forhold til hvordan barnet plasserer seg i forhold til dommeren og selvfølgelig hvordan barnet håndterer hunden. For små barn ønsker vi at en voksen går sammen med dem for å unngå uheldige hendelser.

 Arrangementet vil foregå på Bestemorenga. Utstillingen foregår utendørs på Bestemorenga som ligger ca. 8km fra sentrum.

På Bestemorenga er det er flott turområde som passer for alle. På dagtid er det tilgang på toalett inne og kafe. Om kvelden/natta har man tilgjengelig toalett utendørs.

Kart: Her kan du gå inn og finne rutebeskrivelse til Bestemorenga Fritidspark..

Vi setter opp skilt/plakater som er lette å se, slik at det skal være så enkelt som mulig å finne frem til vår utstilling.

Kontaktpersoner:

SBHK: Elin Margrethe Fjellheim på +47 46923709 (margr-f@online.no), Merethe Knutssøn på +47 97544035 (mmerethee@hotmail.com) eller Hilde Jensen på +47 99016873 (hildejensen74@hotmail.com).

MHK: Maiken Løbakk Dahl (maikenld@gmail.com eller +47 482 36 469 (mellom 18.00-21.00))

Overnatting:

På Bestemorenga vil det bli muligheter for bobil og campingvogner på anvist plass. Vi har IKKE strøm. Pris kr.: 200 pr.d.. I Bodø og på Fauske er det hotell for de som ønsker det. Vil man på campingplass kontaktes: Bodøsjøen Camping, KNA Gjeitvågen Bad og Camping eller for eksempel: Pluscamp Saltstrømen.

Hjertelig velkommen