Runderingskurs for viderekommende 16.-17.juni 2018

Salten Brukshundklubb inviterer til runderingskurs denne helgen. Instruktøren vi har fått er Annika Hälldin fra Sverige, nærmere bestemt Härnösand. En meget dyktig dame.
Her kommer en kort presentasjon av instruktøren😀

Pm😊Jag är utbildad instruktör samt utbildad sbk lärare. Schäfer är den ras jag haft och har. En pensionär och en unghund har jag idag. Har väldigt mycket hållit på med bevakningshundar, patrullhundar, även en del räddningshundar. Har tävlat aktivt i spår och sök. Har inga fina meriter då jag inte är utpräglad tävlingperson. Utan det roligaste är träningar och lösa problem. Sista åren har jag jobbat väldigt mycket i Stockholm då min tjänst vart flyttad dit. Så dom senaste åren har jag därför inte varit så aktiv med egen hund. Utan hjälpt många andra i deras träningsgrupper istället. Och försökt gå lite kurser själv för att hålla mig aktuell om allt nya som kommer. Men att hund och förare har roligt, är på samma våglängd, min styrka är nog att läsa hund hitta nya vägar om det tar stopp.

Hvis du synes dette høres spennende ut, så meld deg på 👍

Vi vil prioritere de som driver aktivt med bruks. Det vil bli trekking hvis det skulle bli mange påmeldte.
Skriv kort hva du gjør med hunden din, alder og rase og eventuelt ditt mål for kurset 😀
Dette blir moro😁👍👍

Pris:
Medlem i SBHK : 1500.-
Ikke – medlem : 2000.-
Observatør : 500.-

Påmeldingsfrist er 31.mai.
Bindende påmelding sendes til :
oddbjorgmellingen@hotmail.com

Betaling til kontonr: 0530.34.16864 innen 31.mai.
Merk betalingen med ditt navn og «runderingskurs»

Mvh
Brukshundgruppa
v/ Oddbjørg Mellingen
Tlf 91591754